class-header-ett
Neuschwanstein: Varför ta den enkla vägen upp till slottet via asfalterade stigar då man kan klättra på sluttningarna upp.
class-header-tva
Lumphini park: Denna park i Bankok erbjuder allt i från natur till träning.
class-header-tre
Kebnekaise: En väldigt trevlig vandring i Svenska fjällen.
class-header-fyra
Dinospår: Att hitta fotspår i berget som dinosaurierna gjort för flera miljoner år sedan sätter lite perspektiv på livet.
class-header-fem
Event Leipzig: Ett utav de absolut bäst organiserade event jag varit på. Väldigt trevligt och socialt trots sin storlek.
class-header-sex
Vesuvio: Efter en tuff vandring uppför sluttningen till toppen fick jag en underbar utsikt över hela Neapelbukten. Jag var också inne och tittade i gamla Pompeii.
class-header-sju
Wang Sai Tong: Att hitta ett sådant här ställe flera mil ut i djungeln. Wow.
class-header-atta
Vinci: En utav de bästa platser jag besökt. Jag har full förståelse för att Leonardo blev ett sånt geni han var.
class-header-nio
Pengatallen: Pengatallen var min första gömma och fotfarande en favorit.

Guldkorn

Faktiskt så har jag hittat riktiga guldkorn då jag geocachat. Vi var inne i Ädelfors gruva och letade efter en gömma och där fanns lite guldkorn också.

Annars tänker jag mig nog mer riktigt trevliga gömmor, platser eller tillfällen som varit när jag letat.

Platser:

Jag har besökt många trevliga platser i min jakt på gömmor. Mest i Europa, men även i Asien. Många platser har en väldigt intressant historia. Eller så kan det vara väldigt vackert där. Det kan också vara så att det är ett äventyr att ta sig till platsen.

Gömmor:

Många gömmor är väldigt kreativt gömda eller kreativt gjorda. Fågelholkar finns i många varianter och det är alltid roligt att stöta på en variant man inte sett innan. Vissa gömmor är riktiga konstverk i sig. En del är klurigt gjorda så att de blir lite svårare att öppna.

Tillfällen:

Event är nästan alltid roligt att besöka, då de är sociala och man får möjlighet att träffa fler geocachare. Ibland är de små med ett fåtal besökare och ibland är de stora med flera tusen besökare. Även de stora kan bli riktigt trevliga om de organiseras bra. Det brukar de vara duktiga på i Tyskland.

Favoriter:

Pengatallen utanför Gullabo var min första gömma och är fortfarande en utav mina favoriter. En liten tall på en kulle långt ut i skogen där folk går och slår in mynt i stammen, i hopp om att bli av med sina sjukdommar.

Leonardo da Vinci's födelsehus, var en spännande upplevelse då jag bara tänkt besöka Vinci, och väl där inser att födelsehuset fortfarande finns kvar. En väldigt vacker plats.

Wang Sai Tong, i södra Thailand var en riktigt härlig upplevelse också då vi tänkt besöka ett vattenfall ute i djungeln. Att få uppleva ett vattenfall av denna dignitet var helt enastående. En utav de absolut vackraste platser jag någonsin besökt.

Vesuvio var ett litet äventyr också. Då jag bestämde mig för att vandra upp till toppen. Väl där uppe ser jag att den fortfarande är aktiv, då det ryker och luktar svavel. Spännande.

Att hitta dinosauriespår i England var också en härlig upplevelse. Man får lite perspektiv på sin tillvaro då man inser att dessa spår trycktes in i berget för flera miljoner år sedan, och fortfarande finns kvar.

Att fjällvandra kring Kebnekaise är en utav mina höjdpunkter. Dessa vyer som man upplever är häpnandsväckande.

Thailand

Favoriter 
PengatallenTraditionell
Leonardo Da Vinci BirthplaceTraditionell
Wang Sai TongEarthcache
Walking with the DinosaursVirtual
Mount VesuviusEarthcache
KebnekaiseMulticache
Project Geogames LeipzigMegaevent
Lumphini ParkTraditionell
Neuschwanstein castleTraditionell
PuerschlingTraditionell
KoffelTraditionell
LiechtensteinklammEarthcache
Death in VeniceMulticache
The Stonegate DevilVirtual
Ädelfors guldgruvaTraditionell
GuldfiskenTraditionell
Montmartre la blancheEarthcache
Cache my Czech (Prague)Virtual
La playa de la Barceloneta Traditionell
TB und Coin Hotel im FürstentumTraditionell
Arctic Circle JumpWebcam
Muonion kirkko IIMulticache
The SnailVirtual
Bergatrollets FällaTraditionell
GPS MAZE EUROPE - Czech Republic GPS Maze