class-header-ett
Tävlingar: Jag ser många tävlingar framförallt i Thailand som jag skulle vilja delta i. Ett bra sätt att uppleva naturen samtidigt som man motionerar.
class-header-tva
Kebnekaise: En dröm jag hoppas få uppleva är att cykla från Nikkaloukta upp till fjällstationen, Kebnekaise, och tillbaka. En sträcka på cirka 50 km och cirka 1 km i höjd.
class-header-tre
Bilservice: Då jag lämnar bilen på service (oftast i Kalmar eller Växjö), tar jag oftast cykel med mig för att ge mig ut på nya äventyr. Passar oftas på att geocacha samtidigt.
class-header-fyra
Bielkeleden: Bielkeleden är egentligen en vandringsled, men jag gillar utmaningen att cykla på spångar som är flera hundra meter långa. Dessutom med träd tätt inpå så det blir ett balansstycke att hålla sig kvar på spången.
class-header-fem
Skogsstigar: Roligast är det nog att cykla på skogsstigar. Man måste vara skärpt hela tiden och hålla koll på både grenar och rötter.
class-header-sex
Naturen: Jag tycker om att komma ut i naturen. Och med cykelns hjälp kommer man en bra bit ut i skogen.
class-header-sju
Superkändisen: Innan tävlingen i Satun, Thailand var där en mamma som undrade om barnet fick bli fotograferat med mig. Givetvis sa jag. Sedan blev det en fotosession på 45 minuter med alla som ville bli fotograferade tillsammans med mig. Kände mig som en superkändis.
class-header-atta
Krysseboda: Att cykla på de småländska skogsvägarna under olika årstider är en underbar upplevelse, som inte bara stärker kroppen. Det stärker långt in i själen också.
class-header-nio
Cykeltävling: Min första cykeltävling. Plats: Satun, Thailand. 20 km cykling med farthållare. Vi hade en lastbil som körde först som vi inte fick cykla om p.g.a. säkerheten. Den höll 20km/h. Men en väldigt intressant upplevelse.

Cykling

Har alltid gillat att cykla. Då mina kompisar skaffade moped i 15 års åldern, skaffade jag i stället en bra cykel så jag kunde cykla tillsammans med dem då de körde sina trimmade mopeder. Ett intresse jag kanske fått i från min far som cyklat mycket och tävlat en del.

Platser:

Thailand och de Småländska skogarna är mina favoritplatser att cykla i. Men egentligen gillar jag nog att cykla överallt. Att cykla i Kebnekaise är något jag skulle vilja göra. Och att cykla i Alperna är också en härlig upplevelse tror jag. Downhill är något jag vill prova på något trevligt ställe.

Natur:

Har man inte allt för bråttom då man cyklar kan man få uppleva mycket natur. Och årstidernas skiftningar gör det underbart att cykla på samma ställen också. Kan bli en helt annan upplevelse de olika årstiderna.

Cykling

Platser 
Bielkeleden 
Törn runt (Turn Around) 
Småländska skogarna 
Landsvägscykling Thailand 
Önskeplatser 
Kebnekaise 
Downhill, Alperna 
Grossglockner nationalpark