class-header-ett
Friidrott: Under högstadietiden var jag skolans hopp i mästerskap.
class-header-tva
Pingis: I tonåren var jag tränare åt knattar i pingis, för Märserums IF.
class-header-tre
Orientering: Detta gillade jag verkligen i min ungdom. En annledning till att jag fastnat så för geocaching kanske.
class-header-fyra
Badminton: Spelade mycket badminton då jag bodde i Malmö. Fortsatte då jag flyttade tillbaka till Emmaboda, men spelar väldigt lite nu på grund av problem med hälsena.
class-header-fem
Volleyboll: Spelat volleyboll i olika omgångar. Nu oftast i skolans årliga turnering emot eleverna.
class-header-sex
Fotboll: Spelade som junior i Märserums IF där jag också var hjälptränare åt tjejlaget. Under en perod var jag också tränare åt flicklaget som min yngsta dotter spelade i.
class-header-sju
Golf: Under ett par år spenderade jag mycket tid åt att spela golf.
class-header-atta
Kobudo: Att träna Budo med vapen, (jordbruksredskap) är ett väldigt bra komplement till karateträningen.
class-header-nio
Skydiving: Då jag fyllde 50 år fick jag ett tandemhopp i present utav mina barn. Detta var superkul.

Annan sport

Jag har provat på en hel del andra idrotter också under min uppväxt med diverse framgångar.

Sporter:

Aikido: Under en period då jag bodde i Malmö passade jag på att träna Aikido på GAK Enighet. En väldigt trevlig idrott som stärker hela kroppen.

Badminton: Under tiden jag bodde i Malmö Spelade jag också Badminton ett par dagar i veckan. Detta fortsatte jag med då jag flyttade tillbaka till Emmaboda, ända tills jag fick problem med en hälsena.

Golf: Under ett par år spelade jag en massa golf. Detta tog en massa tid i från andra intressen och jag la golfen på hyllan. Men det är väldigt roligt att spela.

Fotboll: I ungdomen både spelade jag fotboll och var fotbollstränare. Tränarkariären påbörjades igen under en tid då yngsta dottern började spela fotboll. Kan inte påstå att jag någonsin varit speciellt bra på fotboll. Men det är väldigt kul att spela tillsammans med vänner.

Friidrott: Under högstadietiden var jag med i skolans friidrottsgrupp där jag hoppade höjdhopp. Det blev en hel del medaljer för skolan med ett personbästa på 1,92 meter. Började att träna för UDD i Karlshamn men det blev sämre resultat då jag inte fick hoppa som jag ville. Så jag tröttnade, tyvärr.

Judo: Innan jag började med karate, testade jag på Judo under ett par år. Graderade ett par gånger, men slutade då gruppen delades och jag inte längre fick träna tilssammans med mina bästa kompisar.

Kobudo: Under åren jag tränat karate har jag till och från tränat Kobudo också. Började på läger i Trelleborg där Sensei Steve Cattle, lärde ut denna roliga komplettering till karate. Har tränat en hel del i Kalmar också.

Ju-jutsu: Tränade lite Ju-jutsu då jag flyttade till Emmaboda tillsammans med mina äldsta döttrar. Var också lite hjälptränare ett litet tag. Kul träning.

Orientering: En period i ungdomen tränade jag orientering tillsammans med Stigmännen i Karlshamn. Jag älskade att komma ut i naturen och leta efter skärmar. Jag gillade däremot inte att tävla då jag var dålig på att springa.

Tae Kwon Do: Har tränat lite Tae Kwon Do i både Kalmar och Malmö, då det finns många likheter med karate.

Skydiving: Skydiving är väl inget jag tränat på men det var väldigt kul att få prova på. Hade ekonomi och tid tillåtit hade jag gärna gjort det mycket mer.

Pingis: En utav mina meriter är att jag varit pingistränare. För knattar. Detta inte för att jag kunde spela pingis, utan för att jag alltid gillat att lära ut saker.

Handboll: Under högstadie och gymnasietiden spelade jag en hel del handboll tillsammans med IFK Karlshamn. Var oftast med då laget behövdes fyllas ut.

Volleyboll: Volleyboll är väldigt kul att spela och lite fördel har jag nog utav min längd här. Har spelat i diverse lag och olika sammanhang genom livet. Utomhusvolleyboll under högstadie- gymnasieåldern. Korpen i Emmaboda då jag jobbade natt på glasverket. Och sedan har lärarna på gymnasieskolan haft ett lag som spelar emot eleverna varje år.

Annan sport

Sporter 
Karate 
Cykel 
Dykning 
Bergsklättring 
Aikido 
Kajaking 
Tae Kwon Do 
Fotboll 
Badminton 
Höjdhopp 
Orientering 
Golf 
Judo 
Handboll 
Pingis 
Ju-jutsu 
Kobudo 
Skydiving