class-header-ett
Snö: Att åka down hill med kajak ser onekligen väldigt roligt ut. Vill testa.
class-header-tva
Göta kanal: Jag har en plan att under en sommar paddla hela den 48 mil långa sträckan emellan Söderköping och Björkö, via Göta kanal.
class-header-tre
Forspaddling: Att paddla i inte allför kraftiga forsar får en att höja pulsen lite. Mest spännande då det är på gränsen till att klarar sig utan att trilla i.
class-header-fyra
Thailand: Att få paddla i en utav Thailands grottor står rätt hög upp på min önskelista.
class-header-fem
Fridfullt: Att ge sig ut vid fyratiden en sommarmorgon i kajaken i lugnt vatten då solen stiger upp är ren livsnjutning.
class-header-sex
Havet: Att paddla i skärgården antingen i Blekinge eller i Bohuslän, bland hobbar och skär är en underbar upplevelse.
class-header-sju
Lyckebyån: Där jag paddlar oftast är i Lyckebyån ifrån Emmaboda ner till Fur. Här paddlar man igenom både sjöar och djungelliknande partier. Och sträckan är lättpaddlad.
class-header-atta
Naturen: I en kajak kommer man väldigt nära naturen. På vissa platser inser man hur liten man egentligen är.
class-header-nio
Kajaker: Jag köpte två Everest / Point Zero Multikayak 290 på Stadium för några år sedan. Dessa fungerar i både åar och öppet vatten, och är lätta att bära.

Kajaking

Att paddla har jag gillat sedan jag paddlade kanot i Lyckebyån första gången. Då jag började med geocaching skaffade jag egen kajak, mest för att kunna komma ut och ta gömmor som var placerade ute på öar. Har en lättburen kajak som är ett mellanting mellan havskajak och forskajak.

Platser:

Lyckebyån ligger bra till hemifrån och är en bra sträcka om man vill paddla över dagen. Att paddla i skärgården blir en lite större upplevelse. Grottpaddling i Thailand står väldigt högt upp på min önskelista annar.

Natur:

Naturupplevelsen är opptimal i en kanot. En tidig sommarmorgon med en frukostkorg med för att uppleva soluppgången är en underbar upplevelse. Man kommer väldigt nära inpå naturen sittandes i en kanot. Med lite fors får man dessutom upp pulsen lite grand också.

Kajaking

Platser/saker 
LyckebyånÅ
BjörköSkärgård
Göta kanalKanal
Norska fjordarnaFjord
Grottpaddling i ThailandGrottor
SnöpaddlingVinter
DjungeläventyrDjungel