class-header-ett
Skivor: Sedan mitt första kassettband har det blivit många skivor. Från kassetter till LP-skivor, för att sedan ge mig på CD-skivor. Det har blivit några tusen skivor under åren.
class-header-tva
Hårdrock: Hårdrock är den musikstil jag lyssnar mest på. Men egentligen lyssnar jag på nästan all musik. Dansband har jag svårt för.
class-header-tre
Vänner: Då det finns många med liknande musikintresse är det inte så svårt att skaffa många vänner. Ibland kan man få de också till att spexa till det lite.
class-header-fyra
Fotografering: Det kan bli många spännande bilder om man fotograferar under en konsert. Ta man hjälp utav ljussättningen kan det bli många fina bilder.
class-header-fem
Hjältar: Dessa grabbar (Sabaton), anser jag vara riktigt stora hjältar, då de ställde upp på ett alldes föredömligt sätt, för min yngsta dotter under hennes sjukdomstid, då hon var i 2-års åldern.
class-header-sex
Spex: Det är kul att spexa lite då man är på festival. Inte bara jag som har lite roligt då.
class-header-sju
Sweden Rock Festival: Ett återkommande inslag i mitt musikintresse nu för tiden och många år tillbaka, är SRF. Inte bara musiken som lockar längre, utan även alla kompisar man skaffat där under åren som gått.
class-header-atta
Kassettband: Min första egenköpta skiva/kassettband var KISS och Rock'n'Roll Over. Jag vann pengar på tips och köpte både kassettbandspelare och band.
class-header-nio
Rockslaget: Jag började gå på festivaler i Bellevueparken i Karlshamn. Rockslaget var ett återkommande inslag. Och diverse konserter de annordnade.

Musik

Jag har alltid haft ett stort intresse för att lyssna på musik. Tyvärr har jag aldrig lärt mig att spela själv.

Musikstilar:

Hårdrock är det jag lyssnar mest på. Men jag gillar den mesta musik. Är det bara bra "musikaliskt" så kan jag lyssna på det mesta. Fast dansbandsmusik har jag väldigt svårt för.

Toppar:

Sweden Rock Festival är favoriten bland festivalerna, och den återkommer jag till varje år. Vad det gäller enskilda konserter står Bruce Springsteen på Ullevi 1985 väldigt högt. Där var jag båda dagarna. En annan konsert som står i princip lika högt är Elton John på Scarborough Open Air Theater 2011

Musik

Festivaler/konserter 
Sweden Rock FestivalNorje
Bruce SpringsteenUllevi
Elton JohnScarborough
Wacken Open AirWacken
KISSMalmö
Bruce SpringsteenUllevi
Mönsterås BluesfestivalMönsterås
Iron MaidenUllevi
RockslagetKarlshamn
AC/DCStockholm
Musik i EmmabodaEmmaboda
Judas PriestRonneby
Tommy EmanuellLinköping
Ainsley ListerScarborough
Dream EvilMalmö
Bruce SpringsteenScandinavium
MalmöfestivalenMalmö
HasslöfestivalenHasslö
Kim LarsenVäxjö
ImperietRonneby
Peps PersonKarlshamn
ImperietKarlshamn
TivolifestivalenKristianstad
Gates of MetalHultsfred
Kim LarsenSölvesborg
33 000 ton metalSilja